Kyläilta 23.11.2020 klo 18

16.11.2020

Hei kyläläiset!

Lepsämän kyläyhdistys järjestää maanantaina 23.11.2020 KYLÄILLAN klo 18 Toukolassa (os. Lepsämänkaari). Tule kanssamme pohtimaan ja keskustelemaan nuorisoseurantalo Toukolan avoimesta tulevaisuudesta sen siirryttyä kyläyhdistyksen hallintaan! Mitä kaikkea kivaa ja tarpeellista sinne voisimmekaan keksiä! Mitä sinä haluaisit kylällemme?

Olisiko se muskaria, leffailtaa, kokkikerhoa vai lan-leiriä? Etätyöpiste nopealla valokuidulla? Kyläkahvila? Sählykerho, jumppaa, joogaa, zumbaa tai rumbaa? Agilityä, koiranäyttelyitä, kepparikerho?

Tarjoamme kahvit ja paikalliset Marjukan herkut klo 18 Toukolassa. Seuraamme koronarajoituksia. Toivomme, että moni pääse paikalle suunnittelemaan tulevaa ja kertomaan ajatuksistaan, mahdollisista kontakteistaan, osaamisestaan ja miten itse haluaisi kantaa kortensa kokoon, jotta saamme säilytettyä tuon vanhan ja tärkeän rakennuksen kylällämme tulevaisuudessakin. Tehdään tämä yhdessä!

Toukola kaipaa lähiaikoina myös isompaa ja pienempää remonttia sekä talkooapua, keskustellaan yhdessä näistäkin asioista – mitä voisimme tehdä yhdessä!

Koronarajoitusten vuoksi pyydämme ilmoittautumisen su 22.11. osoitteeseen anne.kesala (at) outlook.com. Yritämme järjestää pailkalle myös toimivan etäyhteyden.

Matti Vanhanen on luvannut alustaa aiheesta mihin tarvitsemme Toukolaa ja kyläyhdistystä.

Jos et pääse paikalle, mutta haluat kertoa vinkkejä tai muuten antaa tukesi tässä muutoksen kohdassa, ota yhteyttä.

Lämpimin terveisin,
Mirkka Pellinen
Sihteeri
Lepsämän Kyläyhditys ry